Neděle, 9 listopadu, 2025
sk Slovenčina cs Čeština
  • Blog o kávě
  • Slevové kódy
  • Všechny články
  • Pražírny
  • Defekty
No Result
View All Result
  • Blog o kávě
  • Slevové kódy
  • Všechny články
  • Pražírny
  • Defekty
No Result
View All Result
Blog o káve
sk Slovenčina cs Čeština
No Result
View All Result
Domů Představení nových káv

Summertime Coffee: Pražírna READY AFTER představila nový letní hit

Ladislav Király Od Ladislav Király
2. července 2025
Summertime Coffee od READY AFTER - espresso
Share on FacebookShare on Twitter
Spolupráce

Slovenská pražírna kávy READY AFTER představila novou edici své Summertime Coffee. Každoročně jde o prodejní hit, který má však vždy jiné složení. Tentokrát padla volba na naturálně zpracovanou odrůdu červený catuai z Panamy.

Kávu vyprodukovala společnost Cuatro Caminos, která spolupracuje s 45 malými pěstiteli kávy. Dohled nad pěstováním, sběrem, zpracováním i vývozem zelené kávy má Andrés Lopez, kterého označují za „chodící encyklopedii kávy“. V oboru má více než 30leté zkušenosti.

Summertime Coffee od Ready After - obal

„Před dvěma lety jsme měli Summertime jednodruhový a tvořil ho Honduras Iris Fiallos,“ řekl pro Blog o kávě Slavomír Melišek z pražírny READY AFTER. „V minulém roce jsme vsadili na směs tří káv z Kolumbie, Guatemaly a Vietnamu, přičemž obě tyto edice měly obrovský úspěch a vyprodaly se už uprostřed léta.“

Ve šlépějích těchto káv by měla kráčet i nová Panama La Horqueta Natural – Boquete, která má 84 SCA bodů a oficiální chuťový profil pomeranč, limetka, hruška, borůvka, jablko. Obsahuje kvalitní zrna téměř bez defektů a nabízí velmi svěží letní espresso.

Summertime Coffee od Ready After - zrno

Kávu zhodnotil barista Blogu o kávě Filip Lörinc:

„Letní káva od Ready After v sobě ukrývá zrna odrůdy červený catuaí z panamského regionu Chiriquí. Ta byla zpracována suchou metodou, kterou jasně pociťuji ve vůni i chuti kávy. Vůně je příjemně plná a sladká. Rozpoznávám v ní tóny sušeného ovoce a jemnou kořenitost.“

„Espresso ze Summertime Coffee vyniká plným tělem a krásně smetanovou texturou. Káva je pražená moderně a díky tomu nabízí komplexní chutě, na kterých se podílí acidita, sladkost i hořkost. Acidita je citrusová a jablečná, středně intenzivní. Sladkost mi připomíná kandované ovoce a jablečný džem. Hořkost zase uzavírá celkový chuťový dojem, je jemná a evokuje vysokoprocentní čokoládu. V dochuti objevuji i nenápadné tóny skořice a kakaa. Káva nabízí velmi kvalitní chuťovou rovnováhu a chuťově bohaté espresso.“

Summertime Coffee od READY AFTER - mletá káva

Pojďte nakoupit

Kávu Summertime Coffee najdete na e-shopu readyafter.sk. Malé 200gramové balení je naceněno na 10,90 €, půlkilové balení vás vyjde na 24 € a kilové na 46 €. S kódem BLOGOKAVE10 cena klesne o 10 procent.

Náš tip: K Summertime Coffee doporučujeme přibalit i perlovou kávu Rwanda Gicumbi Bukure. Článek o ní najdete ZDE .

Summertime Coffee od READY AFTER - příprava espressa
0x Super článok
Speciální nabídka

Štítky: Ready After
Ladislav Király

Ladislav Király

Mám vás rád :)

Následující článek
Jednoducho káva od Goriffee - príprava espressa na La Marzocco

Jednoduše káva: Pražírna Goriffee nasadila espresso směs za 7 €

Please login to join discussion

KATEGORIE ČLÁNKŮ

  • Druhy kávových nápojů
  • Exkluzivní
  • Kavárny
  • Kávovary
  • Kávové trendy sociálních sítí
  • Kávový blogger
  • Metody přípravy
  • Ostatní
  • Pojď ochutnat řemeslnou pražírnu
  • Představení nových káv
  • Recenze kávových kapslí
  • Recenze kávy
  • Recepty
  • Zajímavá fakta o kávě
  • Zdraví

VAŠE SLEVOVÉ KÓDY

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

pražírna Labcafe - interiér

Řemeslná pražírna Labcafe z Rakovníka: Most mezi klasickou a výběrovou kávou

8. listopadu 2025
Zrnka z hrnka - chřibská pražírna

Zrnka z hrnka – chřibská pražírna: Řemeslná káva a keramické hrnky z Vřesovic

4. listopadu 2025
Ladislav Király - kávy od Piráta

Kávy od Piráta jsou jako dvě hrozny: Dostali jsme K.O. v prvním kole

31. října 2025
Back in Black od BeCafé - príprava espressa

Back in Black: Nová velmi levná kvalitní espresso směs od Be:Café

27. října 2025
Alan Jarrar a Kalliopé Jarrar Theodorakaku - STAV SE Espresso Bar

Nejlepší kavárna v Česku: Cenný titul ECTA získal brněnský STAV SE Espresso Bar

26. října 2025
Punk Unicorn od Coffeeinu - príprava espressa

Sweet Unicorn a Punk Unicorn: Zábavné marakujové blendy od Coffeeinu

25. října 2025
Blog o káve

Ochutnejte kávu z řemeslných pražíren a k té supermarketové se už nevrátíte.

Naše sociální sítě

KATEGORIE ČLÁNKŮ

  • Druhy kávových nápojů
  • Exkluzivní
  • Kavárny
  • Kávovary
  • Kávové trendy sociálních sítí
  • Kávový blogger
  • Metody přípravy
  • Ostatní
  • Pojď ochutnat řemeslnou pražírnu
  • Představení nových káv
  • Recenze kávových kapslí
  • Recenze kávy
  • Recepty
  • Zajímavá fakta o kávě
  • Zdraví

ZNAČKY

baristická váha Be:café bezkofeinová káva cappuccino Coffeein cold brew dripper espresso filtrace vody filtrovaná káva french press Goriffee instantní káva Kofein koťogo kyselost kávy káva káva a spánek káva a zdraví Kávoholik kávovar kávovník kávová zrna kávové kapsle kávové nápoje kávové trendy Marián Takáč Michal Šturc moka konvice negativní vlastnosti kávy obal kávy odbourávání kofeinu Popradská káva Pozitivní vlastnosti kávy pražení kávy příprava kávy Ready After recenze kávy recepty rozhovor starbucks vietnamská káva výběrová káva zajímavosti o kávě šálek na kávu

TOP ČLÁNKY

pražírna Labcafe - interiér

Řemeslná pražírna Labcafe z Rakovníka: Most mezi klasickou a výběrovou kávou

8. listopadu 2025
Zrnka z hrnka - chřibská pražírna

Zrnka z hrnka – chřibská pražírna: Řemeslná káva a keramické hrnky z Vřesovic

4. listopadu 2025
Ladislav Király - kávy od Piráta

Kávy od Piráta jsou jako dvě hrozny: Dostali jsme K.O. v prvním kole

31. října 2025
Back in Black od BeCafé - príprava espressa

Back in Black: Nová velmi levná kvalitní espresso směs od Be:Café

27. října 2025
  • Ceník
  • Zásady ochrany osobních údajů

Copyright © 2025 Blogokave.cz - Všechna práva vyhrazena. Vyrobeno Creawise.DIGITAL

Spravovat souhlas
K poskytování těch nejlepších zkušeností používáme technologie, jako jsou soubory cookie pro ukládání a/nebo přístup k informacím. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje.
Funkčné Vždy aktivní
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Predvoľby
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely. Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.
Spravovat možnosti Spravovat služby Správa {vendor_count} prodejců Přečtěte si více o těchto účelech
Upravit
{title} {title} {title}
No Result
View All Result
  • Blog o kávě
  • Slevové kódy
  • Všechny články
  • Pražírny
  • Defekty

Copyright © 2025 Blogokave.cz - Všechna práva vyhrazena. Vyrobeno Creawise.DIGITAL