Neděle, 9 listopadu, 2025
sk Slovenčina cs Čeština
  • Blog o kávě
  • Slevové kódy
  • Všechny články
  • Pražírny
  • Defekty
No Result
View All Result
  • Blog o kávě
  • Slevové kódy
  • Všechny články
  • Pražírny
  • Defekty
No Result
View All Result
Blog o káve
sk Slovenčina cs Čeština
No Result
View All Result
Domů Exkluzivní

Velký test ručních mlýnků na kávu: Jak si vybrat ten správný?

Filip Lörinc Od Filip Lörinc
19. února 2024
test ručných mlynčekov na kávu
Share on FacebookShare on Twitter

Jedním z nosných pilířů dobré kávy je kvalitní mlýnek. Zrnková káva si udržuje svou čerstvost mnohem déle než ta pomletá, a právě proto by měl být mlýnek prvním kouskem, který vaši kávu posune na jinou úroveň. Mlýnků je na trhu opravdu hodně, a jak si vybrat ten správný? Se zodpovězením této otázky vám pomůže recenze mlýnků na kávu z dílny Blogu o kávě.

Do recenze jsme vybrali jedenáct ručních mlýnků, které si můžete zakoupit prostřednictvím eshopu coffeein.sk. Všechny jsme je detailně otestovali, prozradíme vám jejich výhody a nevýhody, ale i to, pro koho je daný mlýnek vhodný.

Náš tip: na eshopu coffeein.sk můžete využít slevový kód BLOGOKAVE10.

test ručních mlýnků na kávu - Coffeein

Hario Mini Mill Slim Plus – budgetový mlýnek pro začátečníky a cestovatele

Mini Mill Slim Plus je jedním ze základních modelů od japonské značky Hario. Mlýnek je vyroben převážně z plastových materiálů. Uvnitř najdete keramické mlecí kameny s nastavitelnou hrubostí mletí. Tu můžete upravovat za pomoci klasického „klikového“ systému. Firma Hario tímto mlýnkem cílí hlavně na „budgetovou“ skupinu. Nečekejte od něj výkony srovnatelné s několikanásobně dražšími kousky. Mini Mill Slim Plus poskytne spolehlivé, ale ne nejkonzistentnější mletí. Mezi namletými částečkami často najdete velikostní rozdíly. Ty mohou zapříčinit nerovnováhu chutí vašeho nápoje. I přesto vám jeho kvalita mletí postačí na přípravu chutné kávy. Dobré výsledky budete dosahovat hlavně při alternativních přípravách. Pro přípravu espressa tento mlýnek nedoporučujeme.

Hario Mini Mill Slim Plus
Hario Mini Mill Slim Plus.

Na druhé straně, mlýnek má dvě velké výhody: je levný a kompaktní. Rozumně nastavená cenovka z něj dělá výbornou volbu pro začátečníky. Když nevíte, jestli vás káva vůbec začne bavit, rozhodně nekupujte to nejdražší vybavení. Hario Mini Mill Slim Plus navíc dobře poslouží na cestách. Jeho nízkou hmotnost a malé rozměry určitě ocení vaše zavazadlo.

Hario Mini Mill Slim Plus - otevřený shora

Připravíte si:

  • alternativní metody
  • moka konvička

Klady:

  • nízká cena
  • nízká hmotnost
  • odolné plasty

Mínusy:

  • méně konzistentní mletí
  • pomalejší mletí
Hario Mini Mill Slim Plus - nastavování hrubosti mletí

Hario Smart G – budgetový, ale odolný, na cesty i na doma

Mlýnek Smart G od firmy Hario můžeme taktéž zařadit do budgetové skupiny mlýnků. Smart G se cenově, ale i výkonem, přibližuje předešlému Mini Mill Slim Plus, avšak v některých parametrech má mírně navrch. Jeho tělo je zkonstruováno převážně z plastů, které však působí velmi kvalitně a hlavně odolně. Cestovatelský záměr tohoto mlýnku jen podtrhuje praktický gumový držák na rameno mlýnku. Ten oceníte ve chvíli, kdy nebudete ztrácet čas hledáním v ruksaku zapotrošeného ramena.

ruční mlýnek Hario Smart G
Hario Smart G.

Smart G je taktéž jako jeho levnější bratr vybaven sadou keramických mlecích kamenů. Hrubost mletí nastavíte pomocí kliků. Mlýnek poskytuje o něco konzistentnější mletí než Mini Mill Slim Plus. Avšak do přípravy espressa se s ním taktéž nepouštějte.

Připravíte si:

  • alternativní metody
  • moka konvička
Hario Smart G - otevřený shora

Klady:

  • nízká cena
  • nízká hmotnost
  • odolné plasty
  • držák na rameno

Mínusy:

  • méně konzistentní mletí
Hario Smart G - nastavování hrubosti mletí

Hario Skerton Plus a Hario Skerton Pro – budgetový tradiční mlýnek s velkou kapacitou a rychlým mletím

Mlýnky řady Skerton se už na první pohled liší od svých dříve zmiňovaných bratrů značky Hario. Designem tradičnější mlýnky ukrývají keramický mlecí mechanismus s nastavitelnou hrubostí. Klasický Skerton má mechanismus nastavení hrubosti umístěný netradičně ve vrchní části mlýnku. Jeho nastavení je o něco zdlouhavější, avšak má vlastnost, která ho v této cenové třídě odlišuje od konkurence. Hrubost mletí můžete upravovat kontinuálně, a tedy bez jakýchkoliv kliků či skoků. Díky tomu se při úpravě receptu můžete s hrubostí mletí vyhrát detailněji, a to i při espresse.

Hario Skerton
Hario Skerton.

Na druhé straně, Skerton Pro má klasičtější „klikový“ systém umístěný ve spodní části. Jeho nastavení je rychlejší, intuitivnější, ale neposkytuje kontinuální stupnici mletí. Oba modely Skerton melou znatelně rychleji, než předešlé mlýnky značky Hario. Pyšní se robustnějším tělem a větším zásobníkem na kávu. Skerton Pro je už na první pohled vyroben z kvalitnějších materiálů, díky kterým poskytne delší trvanlivost. Avšak, oba mlýnky se hodí především do domácnosti. Větší rozměry a skleněná část mlýnku z nich nedělají dobré společníky na cesty.

Hario Skerton - otevřený shora
Hario Skerton – nastavování hrubosti mletí se dělá shora.
Hario Skerton Pro shora
Hario Skerton Pro.

Připravíte si:

  • alternativní metody
  • moka konvička
  • espresso (Skerton Pro)

Klady:

  • nízká cena
  • rychlé mletí
  • velká kapacita

Mínusy:

  • nepraktické rozměry
Hario Skerton - nastavování hrubosti mletí
Hario Skerton – pohled zdola.
Hario Skerton Pro - nastavování hrubosti mletí
Hario Skerton Pro – nastavování hrubosti mletí.

Knock Aergrind – šikovný cestovatel s číselnou stupnicí a kontinuálním nastavením hrubosti mletí při velmi příznivé ceně

Knock Aergrind je ručně vyráběný ve Skotsku, obsahuje ocelové mlecí kameny, číselnou stupnici hrubosti mletí a skládací tělo vyrobené z hliníku. Nejzajímavější vlastností mlýnku Aergrind je už na první pohled číselná stupnice v jeho vrchní části. Číselné stupnice nejsou u ručních mlýnků ani zdaleka tak běžné, jako je to u těch elektrických. Často se tak ocitnete v situaci, kdy si jednoduše nepamatujete, jaké mletí máte nastavené a začít odznova.

Knock Aergrind mlýnek na kávu
Knock Aergrind.

Při mlýnku Knock Aergrind se toto nestane. Stupnice značí hrubost mletí, které je navíc nastavitelné bez jakýchkoliv kliků. Mlecí kameny jsou kónické, vyrobené z kvalitní oceli. Konzistence mletí je porovnatelná s jeho konkurenty. Rozdílovým faktorem je právě kontinuální nastavení mletí a číselná stupnice, díky čemuž pomeliete kávu pohodlně i na espresso. Tělo mlýnku je malé a kompaktní. Navíc ho můžete rozebrat na několik kousků. Kompaktnost Aergrind-u má i své nevýhody. Kapacita jeho nádobky na kávu není nejvyšší, kvůli čemuž budete muset mlít větší dávky kávy na vícekrát.

rozebraný mlýnek na kávu Knock Aergrind

Připravíte si:

  • alternativní metody
  • moka konvička
  • espresso

Klady:

  • číselná stupnice
  • žádné kliky
  • kompaktní rozměry
  • kvalitní materiály

Mínusy:

  • malá kapacita
mlýnek na kávu Knock Aergrind

Mlýnky na kávu značky Timemore

Značka Timemore pochází z Číny a je známá skvělými mlýnky střední cenové třídy. V portfoliu značky Timemore můžete najít velké množství různých modelů ručních mlýnků. My jsme pro vás vybrali tři modely. Každý z těchto tří mlýnků se dá zařadit do střední cenové třídy, ale vyniká v něčem jiném.

Timemore Chestnut C2 – všestranný model s výborným poměrem cena/výkon

Model C2 je velmi oblíbený a rozšířený mlýnek v cenové hladině do 100 eur. Tělo modelu C2 je zkonstruováno z hliníku s minimem plastových součástek. Ukrývá v sobě kónické mlecí kameny s titanovým povrchem. C2 je při své cenovce velmi dobrá koupě. Oproti budgetovým mlýnkům nabízí velký skok napřed v kvalitě mletí. Mlecí kameny slibují dlouholetou výdrž, což z něj dělá investici na delší dobu.

Timemore Chestnut C2
Timemore Chestnut C2 Grey.

Model C2 je všestranný. Využijete ho při přípravě filtrované kávy, ale s omezenými možnostmi zvládne i espresso. Hrubost mletí při mlýnku C2 upravíte pomocí klasického „klikového“ systému. Rozdíly mezi kliky jsou dostatečně malé hlavně pro přípravu filtrované kávy. Ladění espresso receptu už není až tak pohodlné. Co nás příjemně překvapilo, je rychlost mletí všech modelů značky Timemore. Díky úzkému tělu jsou ostré mlecí kameny velmi rychle krmeny kávovými zrnky. To má za následek, že vaši kávu pomeliete rychleji i v porovnání s některými dražšími mlýnky.

Timemore C2 matně černý
Timemore Chestnut C2 matně černý.

Do mlýnku se však vejde na jedno mletí jen 25 gramů kávy. To vás může omezovat hlavně při přípravě kávy pro více členů domácnosti.

Timemore Chestnut C2 - shora otevřený

Připravíte si:

  • alternativní metody
  • moka konvička
  • espresso (omezeně)

Klady:

  • kovové tělo
  • kvalitní mlecí kameny
  • rychlé mletí
  • výborný poměr cena/kvalita

Mínusy:

  • při otevírání nádobky na mletou kávu vydává nepříjemný zvuk (haha)
  • plastové součástky působí lacino
  • kapacita zásobníku (25 g)
Timemore Chestnut C2 - nastavování hrubosti mletí

Timemore C3 Esp a Esp Pro – kvalitní espresso za málo peněz

Model C3 Esp vyniká přesně tam, kde C2 zaostává. Podle zkratky v názvu asi tušíte, že to bude příprava espressa. C3 Esp je vybaven novými mlecími kameny s označením S2C. Ty melou precizněji a rovnoměrněji. Druhou důležitou vlastností je možnost jemnějšího ladění hrubosti mletí. Tento espresso model nabízí až 30 kliků na jednu rotaci oproti klasickým dvanácti klikům. V praxi se tedy každý klik na hrubosti mletí odrazí mnohem méně.

Timemore Chestnut C3 Esp Pro
Timemore Chestnut C3 Esp Pro.

Díky těmto dvěma vlastnostem je C3 Esp skvělou volbou pro přípravu domácího espressa. Model C3 Esp Pro má navíc skládací rameno, které přidává na jeho skladnosti a přenosnosti. Hlavními nedostatky tohoto modelu je nepřítomnost kontinuálního nastavení mletí, které by se při přípravě espressa určitě hodilo. Negativem jsou i méně chutné výsledky při přípravě filtrované kávy. C3 Esp taktéž pojme jen 25 gramů na jedno mletí. Při přípravě kávy pro více lidí tak očekávejte mírné komplikace.

Připravíte si:

  • alternativní metody (omezeně)
  • moka konvička
  • espresso
Timemore Chestnut C3 Esp Pro - otevřený shora

Klady:

  • jemné vyladění hrubosti mletí
  • kvalitní kameny
  • chutné espresso
  • rychlé mletí
  • poměr cena/výkon

Mínusy:

  • absence kontinuální stupnice mletí
  • podprůměrná filtrovaná káva
  • kapacita zásobníku (25 g)
Timemore Chestnut C3 Esp Pro - nastavování hrubosti mletí

Timemore C3 Max Pro – všestranný mlýnek s kapacitou pro dvě osoby

C3 Max Pro nabízí řešení problému s menší kapacitou předešlých modelů. Je větší a jeho zásobník zvládne až 30 gramů kávy. Podobně jako C3 Esp dostal do vínku vylepšené C2S mletí kameny, které nabízejí lepší kvalitu mletí.

C3 Max Pro má skládací rameno a kvalitně zhotovené celokovové tělo. Hrubost mletí upravíte pomocí kliků. Svým rozsahem pokryje C3 Max Pro všechny přípravy kávy (od espressa až po french press). Nejlepší výsledky však u nás dosahoval při přípravě filtrované kávy. C3 Max Pro proto doporučujeme pro fanoušky filtrované kávy, kteří toto nadšení sdílejí s dalšími členy domácnosti.

Timemore C3 Max Pro
Timemore C3 Max Pro.

Připravíte si:

  • alternativní metody
  • moka konvička
  • espresso

Klady:

  • vylepšené mlecí kameny
  • kovové tělo
  • větší kapacita (30 g)
  • poměr cena/výkon

Mínusy:

  • absence kontinuální stupnice mletí

Comandante C40 MK4 Nitro Blade – neprůstřelná německá kvalita, úžasný na filtr

Jeden z nejznámějších a nejrozšířenějších ručních mlýnků. Ikona, kterou používají baristé a domácí baristé po celém světě. Proč je tak opěvovaný? Comandante je mlýnek vyrobený v Německu a německá kvalita se odráží na jeho materiálech a zhotovení.

Comandante C40 je robustní kus oceli, který je v podstatě nezkazitelný. Neotupitelné kónické mlecí kameny jsou vyrobené z nerezové oceli a odvádějí skvělou práci. Mletí mlýnku C40 je precizní a konzistentní. Jeho hrubost nastavíte pomocí kliků. C40 pokryje širokou škálu příprav od espressa až po french press.

Comandante C40 MK4 Nitro Blade v provedení Snow White
Comandante C40 MK4 Nitro Blade jsme zkoušeli ve verzi Snow White.

Comandante osobitně vyniká při přípravě filtrované kávy. Jeho styl mletí nabízí oproti konkurenci čistší a jasnější chutě filtrované kávy. Na eshopu pražírny Coffeein ho najdete ve verzi MK4, která prošla několika kosmetickými změnami.

Ani Comandante C40 však není dokonalý mlýnek. Je robustní a těžký. Na cesty si ho rozhodně nechcete brát (i když mnozí z nás to dělají). Druhým, závažnějším mínusem, jsou kliky při nastavování hrubosti mletí. Při vyšší cenovce by mohl mít mlýnek kontinuální a přehlednější nastavení mletí. I přesto je Comandante C40 jednou z nejlepších voleb dostupných na trhu.

Poslední, velmi důležitou výhodou Comandante C40, je jeho rozšířenost. Asi většina receptů, které na internete najdete, udává hrubost mletí na základě počtu kliků na Comandante. Díky tomu budete moct napodobňovat recepty jiných lidí bez potřeby přepočítávání či trefování hrubosti mletí.

Comandante C40 MK4 Nitro Blade - nastavování hrubosti mletí

Připravíte si:

  • alternativní metody
  • moka konvička
  • espresso

Klady:

  • vysoká kvalita zhotovení
  • spolehlivost a trvanlivost
  • úžasný styl mletí pro alternativní přípravy
  • rozšířenost (recepty udávající hrubost mletí podle tohoto mlýnku)

Mínusy:

  • vyšší hmotnost
  • vyšší cena
  • absence stupnice či kontinuálního mletí
mlýnek na kávu Comandante C40 MK4 Nitro Blade - rozebraný

Comandante X25 Trailmaster – cestovní verze od Comandante

V předešlém odstavci jsme kritizovali Comandante C40 za „nepřenosnost“. Výrobce však myslel i na toto a vyvinul model X25 Trailmaster. Trailmaster ukrývá všechny výhody klasické C40 v nerozbitném těle. To je vyrobené z plastových materiálů, které byly vyrobené a testované tak, aby zvládly pády z velké výšky či silné údery. A to všechno bez toho, aby se některá z vnitřních částí mlýnku poškodila. Trailmaster toto všechno skutečně zvládne.

Comandante X25 Trailmaster
Comandante X25 Trailmaster.

Kromě toho k němu dostanete víčko, které ho dělá nepromokavým. Když jste fanoušky outdoorových dobrodružství, s X25 Trailmaster se nemusíte bát ani přebrodit řeku. Comandante X25 Trailmaster je znatelně lehčí, avšak materiál i přes nerozbitnost působí v ruce méně prémiově než při modelu C40. Mletí však zůstává oproti C40 v podstatě nezměněné. Trailmaster je vybaven úplně stejnou dvojicí mlecích kamenů jako klasický model C40. Proto nečekejte kompromisy co se týká kvality odvedené práce.

Připravíte si:

  • alternativní metody
  • moka konvička
  • espresso
mlýnek na kávu Comandante X25 Trailmaster

Klady:

  • nerozbitnost
  • nepromokavost
  • nižší hmotnost
  • vysoká kvalita mletí

Mínusy:

  • méně prémiový feeling
Comandante X25 Trailmaster - otevřený

Kinu M47 Phoenix – špičkové espresso a extrémně robustní tělo

M47 Phoenix je jeden z modelů prémiových ručních mlýnků od německé značky Kinu. Mlýnky této společnosti vynikají v kvalitě zhotovení a kvalitě mletí. M47 Phoenix obsahuje 47milimetrové kónické mlecí kameny, které zajišťují precizní a spolehlivé mletí. Hrubost mletí je navíc nastavitelná na kontinuální stupnici obsahující 50 stupňů mletí. Každý stupeň znamená změnu hrubosti o 0,01 mm. To ho přímo předurčuje na přípravu espressa a v jeho přípravě skutečně vyniká.

Kinu M47 Phoenix
Kinu M47 Phoenix.

Při porovnání s cenově podobnými mlýnky od značky Comandante je espresso chutnější a snadněji nastavitelné. Chutě filtrované kávy jsou při mlýnku M47 Phoenix o něco méně jasné než při Comandante C40. Jeho výhodou a nevýhodou zároveň je extrémně robustní a těžké tělo. Mlýnek v ruce rozhodně pocítíte a do batohu ho strkat nechcete. Na druhé straně, Kinu M47 Phoenix je díky kvalitě investice na celý život. Jediným slabým místem konstrukce je plastová spodní nádobka na namletou kávu. Tu však můžete v případě rozbití nahradit náhradním kusem.

Připravíte si:

  • alternativní metody
  • moka konvička
  • espresso
Kinu M47 Phoenix - pohled na kolečko nastavující hrubost mletí

Klady:

  • extrémně robustní a kvalitně zhotovený
  • kontinuální stupnice hrubosti mletí
  • skvělé espresso

Mínusy:

  • těžký a rozměrný
  • spíše průměrná filtrovaná káva
  • plastová nádobka na mletou kávu
mlýnek na kávu Kinu M47 Phoenix

Mlýnky na kávu na eshopu Coffeein

Všechny zmíněné mlýnky najdete na eshopu pražírny Coffeein, tedy na coffeein.sk. Při nákupu můžete využít slevový kód BLOGOKAVE10.

0x Super článok
Speciální nabídka

Štítky: mlýnek na kávu
Filip Lörinc

Filip Lörinc

Ahojte! Volám sa Filip. Niekoľko rokov som pracoval s kávou ako barista. Za barom ma dnes nájdete len zriedka. Venujem sa “online baristike” pre Blog o káve. Testujem kávy, príslušenstvo a objavujem možnosti a hranice výberovej kávy. Okrem toho sa venujem praženiu kávy pre svoj vlastný projekt Brewing Something a pre košickú pražiareň Melody Fine Roastery. Ak máte nejaké otázky, neváhajte mi napísať na instagrame :)

Následující článek
recenzia káv LOR

Recenze káv L’OR: Hořký hnus, ale i pozitivní překvapení

Please login to join discussion

KATEGORIE ČLÁNKŮ

  • Druhy kávových nápojů
  • Exkluzivní
  • Kavárny
  • Kávovary
  • Kávové trendy sociálních sítí
  • Kávový blogger
  • Metody přípravy
  • Ostatní
  • Pojď ochutnat řemeslnou pražírnu
  • Představení nových káv
  • Recenze kávových kapslí
  • Recenze kávy
  • Recepty
  • Zajímavá fakta o kávě
  • Zdraví

VAŠE SLEVOVÉ KÓDY

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

pražírna Labcafe - interiér

Řemeslná pražírna Labcafe z Rakovníka: Most mezi klasickou a výběrovou kávou

8. listopadu 2025
Zrnka z hrnka - chřibská pražírna

Zrnka z hrnka – chřibská pražírna: Řemeslná káva a keramické hrnky z Vřesovic

4. listopadu 2025
Ladislav Király - kávy od Piráta

Kávy od Piráta jsou jako dvě hrozny: Dostali jsme K.O. v prvním kole

31. října 2025
Back in Black od BeCafé - príprava espressa

Back in Black: Nová velmi levná kvalitní espresso směs od Be:Café

27. října 2025
Alan Jarrar a Kalliopé Jarrar Theodorakaku - STAV SE Espresso Bar

Nejlepší kavárna v Česku: Cenný titul ECTA získal brněnský STAV SE Espresso Bar

26. října 2025
Punk Unicorn od Coffeeinu - príprava espressa

Sweet Unicorn a Punk Unicorn: Zábavné marakujové blendy od Coffeeinu

25. října 2025
Blog o káve

Ochutnejte kávu z řemeslných pražíren a k té supermarketové se už nevrátíte.

Naše sociální sítě

KATEGORIE ČLÁNKŮ

  • Druhy kávových nápojů
  • Exkluzivní
  • Kavárny
  • Kávovary
  • Kávové trendy sociálních sítí
  • Kávový blogger
  • Metody přípravy
  • Ostatní
  • Pojď ochutnat řemeslnou pražírnu
  • Představení nových káv
  • Recenze kávových kapslí
  • Recenze kávy
  • Recepty
  • Zajímavá fakta o kávě
  • Zdraví

ZNAČKY

arabica Be:café bezkofeinová káva bušení srdce po kávě cappuccino Coffeein cold brew dripper espresso festival kávy filtrace vody filtrovaná káva french press Goriffee instantní káva intolerance na kofein Kofein koťogo káva káva a spánek káva a zdraví káva s mlékem Kávoholik kávovar kávové kapsle kávové nápoje liberica Marián Takáč moka konvice negativní vlastnosti kávy obal kávy Popradská káva Pozitivní vlastnosti kávy pražení kávy příprava kávy Ready After recenze kávy recepty robusta rozhovor spracování kávy stupně pražení kávy Valerian Hrala výběrová káva zajímavosti o kávě

TOP ČLÁNKY

pražírna Labcafe - interiér

Řemeslná pražírna Labcafe z Rakovníka: Most mezi klasickou a výběrovou kávou

8. listopadu 2025
Zrnka z hrnka - chřibská pražírna

Zrnka z hrnka – chřibská pražírna: Řemeslná káva a keramické hrnky z Vřesovic

4. listopadu 2025
Ladislav Király - kávy od Piráta

Kávy od Piráta jsou jako dvě hrozny: Dostali jsme K.O. v prvním kole

31. října 2025
Back in Black od BeCafé - príprava espressa

Back in Black: Nová velmi levná kvalitní espresso směs od Be:Café

27. října 2025
  • Ceník
  • Zásady ochrany osobních údajů

Copyright © 2025 Blogokave.cz - Všechna práva vyhrazena. Vyrobeno Creawise.DIGITAL

Spravovat souhlas
K poskytování těch nejlepších zkušeností používáme technologie, jako jsou soubory cookie pro ukládání a/nebo přístup k informacím. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje.
Funkčné Vždy aktivní
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Predvoľby
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Štatistiky
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely. Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Marketing
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.
Spravovat možnosti Spravovat služby Správa {vendor_count} prodejců Přečtěte si více o těchto účelech
Upravit
{title} {title} {title}
No Result
View All Result
  • Blog o kávě
  • Slevové kódy
  • Všechny články
  • Pražírny
  • Defekty

Copyright © 2025 Blogokave.cz - Všechna práva vyhrazena. Vyrobeno Creawise.DIGITAL